יום שבת, 4 באפריל 2020

ספגטי בולונז טבעוני, עם סייטן ושבבי סויה.

ספגטי בולונז טבעוני. מתכון פשוט וטעים בכמות שתספיק למשפחה איטלקית גדולה שעדיין לא  מודעת להמצאת הגלולות והפוסטינור.
אז יאללה לעסק:
ניקח:
2 בצלים גדולים, אפשר יותר.
500 גרם סיטן חתוך דק
300 גרם (בערך) שבבי סויה מושרים וסחוטים.
כוס עדשים שחורות מושרות.
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות.
2 כוסות יין אדום.
2 גזרים ובטטה קצוצים.
חצי ראש שום קצוץ.
כפית קימל גרוס
מלח, פפריקה מתוקה וחריפה, פלפל הכל לפי הטעם.
חופן פטרוזיליה.

ועכשיו, איך מכינים?
נטגן את הבצלים הקצוצים עד הזהבה, נוסיף את העדשים, רסק העגבניות, היין ומים רותחים.
נתבל נוסיף את השום והגזר, נטעם, אם טעים לנו נוסיף את הסייטן ואת שבבי הסויה. נבשל כחצי שעה,  נוסיף את הבטטה והפטרוזיליה.
נכין את ספגטי (יש הוראות הכנה על האריזה :) ).

זה בדיוק הזמן לעצום את העיניים, להתענג על כל ביס וביס ולנסות לדמיין שאנחנו בעיצומה של חופשה מפנקת ונטולת סבל (לבעלי החיים) בטוסקנה.
בהצלחה ובתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מצה בריי/מציה טבעונית פשוטה להכנה.

שלום. היום נכין את המתכון הכי מושחת, הכי משמין, הכי פשוט להכנה והכי חשוב, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). ניקח קערה נשים בה כוס מים ו3 כפות...