יום שבת, 4 באפריל 2020

מתכון לארוחת השבת- גולאש סייטן וגבישי סויה טבעוני.



גולאש סייטן ושבבי סויה.
מצרכים:
500 גרם סיטן חתוך לקוביות של 1:1 ס"מ או קצת גדול יותר..
 כוס או שתיים שבבי סויה (ראו תמונה) מושרים וסחוטים.
200 גרם רסק עגבניות.
כוס וחצי יין אדום.
גזר, חציל, תפוח אדמה, קישוא, בצל, סלרי ובכלל כל ירק שתמצאו בבית.
מלח פלפל כמון, פפריקות, שום.
הכנה:
קחו סיר גדול, טגנו 2 בצלים גדולים עד להזהבה.
הוסיפו לסיר את הירקות החתוכים (גזר קישוא חציל וכו...).
הוסיפו את רסק העגבניות, את היין, קצת סוכר או סילן, מים, את התבלינים והשום. בשלו עד לריכוך הירקות, זה הזמן לטעום את התבשיל. אם חסר משהו, הוסיפו לפי טעמכם, אם הוא מושלם הוסיפו לסיר את הסייטן ושבבי הסויה, דאגו שכל הרכיבים ישחו בהנאה בתוך הנוזל שבסיר ובשלו כחצי שעה. אני אוהב להסמיך קצת את התבשיל בעזרת קוואקר. ועכשיו שהכל מוכן, קדימה, הכינו בזריזות אורז וסלט ואיכלו הכל ביחד בתיאבון. התבשיל מספיק למשפחה רעבה במיוחד למשך כמה ימים.

גבישי סויה יבשים:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מצה בריי/מציה טבעונית פשוטה להכנה.

שלום. היום נכין את המתכון הכי מושחת, הכי משמין, הכי פשוט להכנה והכי חשוב, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). ניקח קערה נשים בה כוס מים ו3 כפות...