יום שבת, 4 באפריל 2020

חומוס אבו דאבי...

טוב חברות וחברים, כאן לא מדובר על מתכון, אלא על המלצה חמה.
יש מאכלים שלעולם לא אכין לבד, אחד מהם הוא החומוס.
תמיד אעדיף לאכול את החומוס אשר גורגר, הושרה, בושל, נטחן והוכן באהבה ע"י אומן, מאשר להכין אותו בעצמי.
ואם כבר מדברים על אומנים אז ברור שאני ממליץ על החומוסייה המועדפת עלי, "חומוס אבו דאבי" בתל אביב.
מדובר כאן על התמכרות חסרת מעצורים למאכל האלים המישחתי הצהבהב הזה. התמכרות הגורמת לי לצאת בכל יום שישי מביתי ולנוע לעבר החומוסייה, בכל זמן, בכל מצב ובכל מזג אויר, לעמוד בתור, רק כדי לחוות את החוויה הקולינרית המרוממת הזו.
"חומוס אבו דאבי" מומלץ!!! 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מצה בריי/מציה טבעונית פשוטה להכנה.

שלום. היום נכין את המתכון הכי מושחת, הכי משמין, הכי פשוט להכנה והכי חשוב, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). ניקח קערה נשים בה כוס מים ו3 כפות...