יום שבת, 4 באפריל 2020

טביליסי גאורגיה, החוויה הטבעונית שלי.


יש ארוחות שחייבים מייד לרוץ לספר עליהן לחברה.
לא מזמן נסעתי לבקר בטביליסי גאורגיה.
 לפני הטיול הזהירו אותי שטבעוני כמוני הולך לצום שם.
אבל כשהגעתי להפתעתי גיליתי שמסעדות העיר החלו להתאים עצמם לטבעונים. כך שמנה מסורתית כמו חינקלי (מין קרפלך) מגיעה עם פטריות בטעם גן עדן, שיפודי סויה זה כבר לא נדיר, אבל למנה הזו לא ציפיתי, מנה ענקית, ממש ענקית של ירקות בגריל המגיעים ביחד עם ירקות טריים. כבר אמרתי ענקית?
ע נ ק י ת!!! והכל בפחות מ 10 ₪.
אז אחיי ואחיותי הטבעונים, הצלחנו לכבוש עוד יעד. גם טביליסי הופכת ידידותית לטבעונים.
ולגבי המתכון של המנה המצולמת?
נו באמת?! קחו ירקות, חיתכו אתם ותכניסו לתנור המופעל על מצב של גריל עם טמפרטורה גבוהה מאוד.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מצה בריי/מציה טבעונית פשוטה להכנה.

שלום. היום נכין את המתכון הכי מושחת, הכי משמין, הכי פשוט להכנה והכי חשוב, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). ניקח קערה נשים בה כוס מים ו3 כפות...