מכל המאכלים שנהגתי לאכול בתקופה הפליאוליתית שלי (התקופה בה אכלתי בשר), המאכל שחסר לי יותר מכל הוא הפרנץ' טוסט המלוח, או כמו שקראו לזה אצלנו, "לחם מטוגן". ואתמול נפלה החלטה, לחם מטוגן כאן ועכשיו!
מיד אצתי רצתי אל מטבחי מילאתי צלחת עמוקה עם מים, שמתי 3 כפות קמח חומוס, חצי כפית מלח. ערבבתי בנחישות, טבלתי את פרוסות הלחם בבלילה וסידרתי את הפרוסות בשלשות במחבת עם שמן. לא שכחתי לרסק לי עגבניה עם קצת מלח (כי זה יותר טעים ככה). וקבלו את היצירה. הטעם לא נאמן למקור אבל דומה ומאד, מאד טעים, משביע, קל הכנה, משמין ומושחת.
מיד אצתי רצתי אל מטבחי מילאתי צלחת עמוקה עם מים, שמתי 3 כפות קמח חומוס, חצי כפית מלח. ערבבתי בנחישות, טבלתי את פרוסות הלחם בבלילה וסידרתי את הפרוסות בשלשות במחבת עם שמן. לא שכחתי לרסק לי עגבניה עם קצת מלח (כי זה יותר טעים ככה). וקבלו את היצירה. הטעם לא נאמן למקור אבל דומה ומאד, מאד טעים, משביע, קל הכנה, משמין ומושחת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה