מצרכים:
2 חצילים
2 בצלים גדולים
2 עגבניות
6 עגבניות שרי
חופן פטרוזיליה.
מלח, פלפל, פפריקה חריפה.
הכנה:
חיתכו את הבצל וטגנו אותו, חיתכו את החצילים לקוביות של 2×2 סנטימטר וטגנו גם אותם. שימו בקערה והוסיפו את העגבניות חתוכות דק, את חופן הפטרוזיליה חתוך דק ואת עגבניות השרי חתוכות לחצאים. תבלו במלח, בפלפל ובפפריקה החריפה לפי הטעם והכניסו לשעתיים למקרר כדי שהסלט יתקרר והרכיבים יספגו את הטעמים.
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה