יום שבת, 4 באפריל 2020

שניצל טופו (ברור שטבעוני:) )

אהלן.
המנה הזו לטעמי היא המלכה הלא מנוצחת של האוכל הטבעוני.
אז יאללה לעסק, איך מכינים?
פירסו את הטופו לפרוסות של כ 5 מ"מ.
הטביעו את הפרוסות לכמה שעות במטבל של רבע כוס שמן, כפית וחצי תבלין שוארמה, רוטב צ'ילי חריף ומתוק מלח, פלפל ועוד, ע"פ הטעם ומים שיכסו את כל פרוסות הטופו .
 עכשיו לטיגון, קחו שתי צלחות עמוקות, באחת ערבבו  קמח ומים למרקם של טחינה ובשניה שימו פרורי לחם מתובלים. הטבילו את הפרוסות בצלחת עם הקמח והעבירו מיד לצלחת עם פרורי הלחם, והופ, ישר למחבת עם השמן. מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב/משחים. 
ומה שנותר לנו עכשיו הוא להתענג מכל ביס וביס בתיאבון.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מצה בריי/מציה טבעונית פשוטה להכנה.

שלום. היום נכין את המתכון הכי מושחת, הכי משמין, הכי פשוט להכנה והכי חשוב, כשר לפסח (לאוכלי קטניות). ניקח קערה נשים בה כוס מים ו3 כפות...